CARIERE

1.    Organizarea de cursuri de pregatire  

Incepand cu luna septembrie 2008, pe o perioada de 6 luni, Rafinaria  Steaua Romana organizeaza cursuri de pregatire profesionala in meseriile operator prelucrare titei si petrochimie, asigurand in cadrul rafinariei  pregatirea cursantilor. Absolventii  cursurilor primesc certificate profesionale recunoscute de "Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului",  "Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse" . Inscrierile se fac pana la data de 15 august 2008 la sediul societatii.

2.    Posturi disponibile :

a.    Ingineri specializati in domeniile :

1.    Tehnologia prelucrarii titeiului,
2.    Constructii civile si industriale,

b.    Juristi  specializati in drept civil, comercial, dreptul muncii
c.    Economisti, pentru sectoarele vanzari, investitii, analiza financiar-contabitate, Control intern
d.    contabili pentru contabilitatea financiara si de gestiune

Selectionarea si recrutarea candidatilor se va face in concordanta cu reglementarile interne, grilele de salarizare, pregatirea profesionala si competentele apreciate ale candidatilor.
Pe langa abilitati profesionale, experienta, concentrare asupra calitatii si a rezultatelor, iata cateva din atitudinile pe care le asteptam de la angajatii nostri:

  • Morala puternica referitoare la munca, dedicatie, curaj si simtul responsabilitatii;
  • Respect, incredere, dorinta de a munci in echipa, de a-i ajuta pe ceilalti;
  • Adaptabilitate, receptivitate la nou, entuziasm, motivatie si abilitati de conducere;
  • Dorinta de a innoi, de a crea, de a lua decizii si de a-si asuma riscuri cu scopul de a imbunatati continuu modul de realizare a sarcinilor, toate acestea in limitele unor standarde inalte de siguranta si calitate.
Sunteti in cautarea unui mediu in care sa va dezvoltati potentialul?
Daca considerati ca aveti aptitudinile si experienta necesare, veti gasi la noi oportunitati pentru toate nivelurile de cariera.

Prin aplicarea online agreati ca datele dumneavoastra personale sa fie procesate. stim ca pentru dumneavoastra este importanta confidentialitatea, de aceea dorim sa va asiguram ca datele dumneavoastra vor fi tratate cu maximum de discretie.

Daca esti interesat sa participi la dezvoltarea rafinariei, daca esti specialist sau doar tanar, la inceput de drum,  te asteptam sa candidezi pentru posturile vacante, sa ne transmiti CV-ul  si sa ne prezinti aspiratiile tale profesionale la adresa de email  : cariere@steauaromana.ro